Je bent hier Home » Kerstpakketten Friesland » JADOE geschenkenmakers | MIJOU blijmakers

JADOE geschenkenmakers | MIJOU blijmakers

Kerst is en blijft een moment om uw medewerkers en relaties iets bijzonders te vertellen. Een kerstgeschenk met een betekenis is een duidelijke trend. Begrijpelijk, want op die manier krijgt het geschenk en de gelegenheid de waarde en aandacht die het moet hebben.

Traditioneel

JADOE geschenkenmakers levert al 15 jaar geschenken met een verhaal; het verhaal dat u met uw bedrijf wilt vertellen. Behalve thuis in relatiegeschenken, zetten we onze vindingrijkheid graag in om een mooi kerstpakket voor u samen te stellen. Laat ons weten welk verhaal u wilt vertellen met kerst en wat uw budget is, dan vinden wij daar een passend geschenk bij. Een geschenk waarmee u kunt ‘uitpakken’. Aan ons de opdracht om u te verrassen.

MIJOU | Persoonlijk en lokaal

Naast traditionele kerstpakketten is er ook MIJOU (van mij, voor jou); een concept waarbij wij samenwerken met lokale, zelfstandige winkeliers. Met MIJOU creëren wij de mogelijkheid om een eigen kerstpakket samen te stellen met producten van uitsluitend winkeliers bij ú in de buurt (bakker, slager, boekwinkel, woonwinkel, etc.). Met MIJOU geeft u voor hetzelfde geld een gewaardeerd cadeau dat wél persoonlijk past. Tegelijkertijd helpt u de lokale winkeliers, spaart u het milieu en werkt u aan uw goede naam. Goed werkgeverschap op alle fronten!

MVO

JADOE geschenkenmakers is aangesloten bij de branchevereniging Platform Promotional Products (PPP) en hebben de Code of Conduct onderschreven. Deze code committeert zich met de rechten van individuen, respecteert ons milieu, focust op naleving van (lokale) wet- en regelgeving én geeft specifieke aandacht aan mensenrechten en arbeidsomstandigheden voor werknemers. Wij staan vierkant achter eerlijk zakendoen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

 

 

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

Ingrid Gerard - Jadoe geschenkenmakers
Ingrid Gerard – JADOE geschenkenmakers

Contactpersoon
Mevr. Ingrid Gerard

Telefoonnummer
 +31 (0)561-618510

Kerstpakketten showroom
Stellingenweg 52, Oldeholtpade

Email
info@jadoe.nl

Website
www.jadoe.nl

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Bereken route