Je bent hier Home » Kerstpakketten Zuid-Holland » Feelingz

Feelingz

Feelingz-banner-960x250

Op zoek naar hét ultieme kerstgeschenk? Laat uw medewerkers zelf kiezen, iedereen tevreden!

Met online keuzegeschenk Feelingz zorgt u voor een hoge tevredenheid van al uw medewerkers, want zij kiezen hun eigen kerstcadeau. Feelingz biedt de meest luxe A-merk producten, belevenissen, cadeau cards, goede doelen, wijn & spijs en traditionele pakketten in één. Wat dacht u van een Rituals verzorgingspakket, een powerbank van Xtorm, een cadeau card van Parfumerie Douglas of een avondje uit naar het theater? Een perfect kerstcadeau, met volop keuze voor hem én haar!
online keuzegeschenk Feelingz
Een persoonlijk cadeau begint bij het geven

Feelingz wordt geleverd in een luxe geschenkbox met daarin als extra attentie een gratis presentje, door u uitgekozen. U kunt de geschenkbox tevens voorzien van een persoonlijke wenskaart. Heeft u een eigen thema in gedachten of wilt u de geschenkbox volledig in eigen huisstijl? Alles is mogelijk! Het thema kunnen wij tevens helemaal doorvoeren op de cadeau website waar u een persoonlijke boodschap kunt plaatsen.

Eén of meerdere cadeaus?

Feelingz is al beschikbaar vanaf € 20 (all-in). Kiest u voor een vast bedrag, dan geeft u één stijlvol geschenk. Wanneer u het gekozen bedrag omzet in punten, hebben uw medewerkers keuze uit één of meerdere cadeaus.

Bent u benieuwd hoe het assortiment er per waarde uitziet? Ontvang dan geheel vrijblijvend een demo-code en u ziet het direct!

Ontvang een gratis demopakket!

Een greep uit de Feelingz cadeaus

Zonder zorgen, zo geregeld

Er zeker van zijn dat uw medewerkers een fantastisch kerstcadeau ontvangen, geeft een goed gevoel. Deze zekerheid bieden wij u met een snelle en soepele aanpak. Uw eigen Feelingz contactpersoon is rechtstreeks beschikbaar voor al uw vragen en zorgt ervoor dat uw wensen met betrekking tot het geefmoment en de website worden doorgevoerd. U kunt tevens rekenen op een snelle levering van de geschenkboxen, uiterlijk twee weken voor Kerst. Indien gewenst zelfs op het huisadres van uw medewerkers. Ook krijgt u toegang tot een afgeschermde web-omgeving met management informatie. Uw medewerkers ontvangen na het kiezen van een cadeau een Track & Trace code, zodat zij te allen tijde weten op welk moment het cadeau wordt bezorgd. Alle cadeaus worden binnen 48 uur geleverd. Van begin tot eind zonder zorgen, zo geregeld.

Feelingz verwelkomt u graag!

feelingz-logo-kerstEnkele bedrijven die Feelingz cadeau hebben gegeven zijn Coca-Cola Enterprises, Zorgbalans, Van Ameyde, Procter & Gamble en Delta Lloyd. Sluit uw bedrijf zich hierbij aan? Maak geheel vrijblijvend een afspraak via telefoonnummer 070 – 390 79 04 of via info@feelingz.nl. Wij komen graag bij u langs of heten u van harte welkom bij ons in Den Haag. De koffie staat voor u klaar!

Remco van Es
Managing Partner
M: +31 (0)6-55720449
T: +31 (0)70-3907904
E: remco@redloyalty.nl

Rens Overhaus
Managing Partner
M: +31 (0)6-41693084
T: +31 (0)70-3907904
E: rens@redloyalty.nl

Feelingz
Koninginnegracht 60
2514 AE Den Haag
www.feelingz.nl


Feelingz

Contactpersoon
Dhr. R. Overhaus

Telefoonnummer
+31 (0)70-3907904

Kerstpakketten showroom
Koninginnegracht 60, 2514 AE Den Haag

Email
info@feelingz.nl

Website
www.feelingz.nl

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route