Je bent hier Home » Kerstpakketten Noord-Holland » de Bijenkorf

de Bijenkorf

stijlvol kerstpakket de Bijenkorf

“Met een stijlvol kerstpakket bevestigt u de waarde die u aan uw relaties hecht. Wie anders dan de Bijenkorf kan u daar het beste bij adviseren”

Een relatiegeschenk of kerstpakket is meer dan een cadeau. Véél meer. Het is een blijk van waardering voor uw medewerkers en uw zakelijke relaties. Wat u hen geeft straalt af op uzelf. Op de keuzes die u maakt. Met een stijlvol kerstpakket bevestigt u de waarde die u aan uw relaties hecht. Wie anders dan de Bijenkorf kan u daar het beste bij adviseren.

Luxe geschenken

de Bijenkorf heeft een grote verscheidenheid aan luxe geschenken. In combinatie van luxe champagnes, de mooiste wijnen, delicatessen en cadeaucards is er voor ieder wat wils, precies zoals u van de Bijenkorf gewend bent. Naast de aangeboden cadeaus, kunt u ook uw eigen kerstgeschenk samenstellen. Van een mooie fles wijn of luxe doos bonbons tot uitgebreide pakketten met champagne en delicatessen; uiteraard aangevuld met andere feestartikelen van de beautyafdeling, koken en tafelen of woonaccessoires.

Cadeaucard of stijlvol kerstpakket

De kerstpakketten en relatiegeschenken zijn verkrijgbaar via onze afdeling Cadeau Services of in onze filialen. Wilt u uw medewerkers of relaties een de Bijenkorf Cadeaucard geven, dan is het mogelijk om deze te laten bedrukken met uw eigen logo. Lees meer over de Cadeaucard zakelijk.

Een stijlvol kerstpakket en relatiegeschenken voor bedrijven

Bent u op zoek naar een luxe cadeau voor uw medewerkers, relaties of een kerstcadeau op maat? De luxueuze verpakking en hoogwaardige feestelijke inhoud van de Bijenkorf vormen een echte cadeaubeleving. Wij bieden ruime keuze uit verschillende stijlvolle kerstpakketten en relatiegeschenken: van een basis- of verrassingsgeschenk tot een Bijenkorf Cadeaucard in verschillende waardes. Onze Cadeau Services helpt u graag.

Heeft u interesse, vragen of heeft u al een keus kunnen maken neem dan contact met ons op door middel van onderstaande gegevens.

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag

de Bijenkorf Cadeauservice

bijenkorf-kerstpakket
Contactpersoon
Mevr. Bernadette Krijnen

Telefoonnummer
 +31 (0)88-2454299

Adresgegevens hoofdkantoor
Hoogoorddreef 11, Amsterdam Zuidoost

Email
cadeauservices@debijenkorf.nl

Website
 www.debijenkorf.nl/kerstpakketten

stijlvol relatiegeschenk

Maak een afspraak met ons hoofdkantoor voor een showroom bezoek in één van onze filialen

Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam of Utrecht. Heeft u interesse, vragen of heeft u al een keus kunnen maken neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier.

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route