Je bent hier Home » Kerstpakketten Zuid-Holland » CadeauXperts originele kerstcadeaus

CadeauXperts originele kerstcadeaus

Voor de zakelijke markt creëert CadeauXperts originele kerstcadeaus, innovatieve, eigentijdse cadeaus die passen bij het bedrijf en bij het geefmoment. Voor een kwalitatief en originele kerstcadeaus bent u bij CadeauXperts aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse Kerstcadeaus en relatiegeschenken. Van een sfeervol Kerstcadeau tot leuke innovatieve gadgets en duurzame relatiegeschenken.

We zijn uniek in diverse all-in Cadeauconcepten

Zo’n concept is bijvoorbeeld met Kerst Live Shoppen, waarmee u uw medewerkers, collega’s of relaties kunt laten kiezen uit een kwalitatief samengesteld pakket. Of laat d.m.v. een smartphone hun eigen cadeau kiezen uit ons zeer uitgebreide assortiment.
Als Waardering is het toch leuker om zelf live te shoppen!

 

Live Shoppen met een App – new

Live shoppen wordt door CadeauXperts nog een tikkie simpeler, leuker maar ook moderner. Door gebruik te maken van een App kun je nu het gewenste product scannen om ten eerste informatie in te winnen over het product, maar ook om meteen een bestelling te plaatsen. Het mooie aan de App is dat je ook eventueel op een ander moment je keuze kan maken. Je bekijkt het assortiment nogmaals via de App en vult je gegevens in waar het product naar toe kan worden verstuurd.

CadeauXperts is hét zakelijke cadeauplatform op het gebied van Kerst relatiegeschenken. Laat u meevoeren in de wereld van luxe relatiegeschenken en kom naar CadeauXperts. CadeauXperts originele kerstcadeaus, met een sfeervolle en grote showroom in Moordrecht, waar u de mogelijkheden kan bekijken om uw medewerkers of relaties te motiveren en waarderen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de eindeloze opties van CadeauXperts? Neem dan contact op met onze waarderingsmanager om onze creativiteit te laten spreken voor originele Kerst relatiegeschenken.

CadeauXperts

Contactpersoon
Mevr. Manon van Loon

Telefoonnummer
+31 (0)182-638250

Kerstpakketten showroom
Zuidbaan 512, 2841 MD Moordrecht

Email
 info@cadeauxperts.nl

Website
 www.cadeauxperts.nl

Maak nu je afspraak

Aanhef (verplicht):
Mevr.Dhr.

Voorkeur datum (exact zoals voorbeeld invullen):

Voorkeur tijdstip:
OchtendMiddag


Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route