Je bent hier Home » Kerstpakketten Noord-Holland » Cadeaukaarten Nederland BV

Cadeaukaarten Nederland BV

bioscoopbon-kerstgeschenken

Geef het leukste cadeau in het donker met de Nationale Bioscoopbon of MaDiWoDo Kaart!

Uitgaven van de Stichting Nationale Bioscoopbon

Wij bieden twee soorten cadeaukaarten aan die voor een bioscoopbezoek kunnen worden gebruikt:hand_150x142px1

Nationale Bioscoopbon
Dit is een cadeaukaart met elk gewenst bedrag tussen de € 5,00 – € 150,00.
We bieden verschillende designs van de cadeaukaarten aan (zwart, bioscoopstoelen, ballonnen, popcorn, regisseurs) of een mogelijkheid tot een gepersonaliseerd design met bijvoorbeeld uw logo, een foto of een persoonlijke boodschap. De Nationale Bioscoopbon is tevens verkrijgbaar als e-voucher, die tevens gepersonaliseerd kan worden.

De Nationale Bioscoopbon is geldig in ruim 150 bioscopen én filmtheaters in Nederland (excl. Pathé). Het tegoed op de cadeaukaart is alleen in te wisselen voor een bioscoopkaartje. Het tegoed is 3 jaar geldig na opwaarderen en kan in delen worden opgemaakt, maar niet contant worden uitbetaald.

De Nationale Bioscoopbon is een ‘waardekaart’. Koopt men met een kaart t.w.v. € 10,00 een bioscoopkaartje van € 8,00, dan blijft de € 2,00 op de kaart staan en deze kan op een later moment alsnog worden besteed aan een nieuw bioscoopkaartje als deelbetaling.

De Nationale Bioscoopbon is vrijgesteld van BTW.

bioscoopkaart-geschenkenMaDiWoDo Kaart
Dit is een cadeaukaart die goed is voor één bioscoopkaartje per kaart en die de klant alleen kan gebruiken op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Er wordt dus geen waarde gecommuniceerd.

De MaDoWoDo kaart is geldig in ruim 150 bioscopen én filmtheaters in Nederland (excl. Pathé). De cadeaukaart is 1 jaar geldig. De minimale afname is 500 stuks. Indien gewenst kunt u deze kaart ook personaliseren tegen meerkosten.
De MaDiWoDo Kaart is vrijgesteld van BTW.

 

Gratis cadeauverpakking of filmblikblik-met-card_150x142px1

Bij de Nationale Bioscoopbon en MaDiWoDo Kaart ontvangt u gratis een cadeauverpakking, met daarin de waarde van de cadeaukaart gedrukt. Indien gewenst kunnen wij ook gratis een persoonlijke boodschap printen op een sticker, die in de verpakking wordt geplakt. Er is ook een mogelijkheid om de kaart te leveren in een luxe filmblik. Deze blikken kosten € 1,95 (incl. BTW) per stuk.

 

bioscoop-bonnen

Sales en marketing via:

Cadeaukaarten Nederland BV

Contactpersoon
Mevr. Priscilla Camue

Telefoonnummer
+31 (0)35-6400017

Kerstpakketten showroom
Soestdijkerstraatweg 21, 1211 VP  HILVERSUM

Email
priscilla@cadeaukaartennl.nl

Website
www.bioscoopbon.nl

Loading
Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route